Tarhon in otet

Tarhonul in otet se foloseste pentru aromatizarea ciorbelor acre de fasole, cartofi. Tarhonul astfel conservat se pastreaza luni intregi.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Tarhon in otet

Ingrediente

  • 3 legaturi tarhon
  • 300 ml otet de vin
  • 2 lg sare mare

Mod de preparare

Pentru a prepara tarhon in otet, se spala bine tarhonul si se iau frunzele, tulpina se arunca, iar frunzele se amesteca cu sarea, dupa 2 ore se pune otetul, se pune in borcane si se depoziteaza la loc uscat si racoros. Tarhonul astfel conservat se pastreaza luni intregi. Trebuie tocat inainte de a fi adaugat la ciorbe.


Tarhonul in otet se foloseste pentru aromatizarea ciorbelor acre de fasole, cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci