Pentru varza rosie cu bait de otet punem intr-un vas 10 kg de varza rosie tocata fin ca pentru salata, peste ea turnam un bait.
Pentru varza rosie cu bait de otet, punem intr-un vas 10 kg de varza rosie tocata fin ca pentru salata, peste ea turnam un bait facut dintr-un litru de otet, 1 kg zahar, 400 g sare, 50 g boabe de mustar, 4-5 foi de dafin si o lingura de boabe de piper. Amestecam cu o lingura pana se topeste zaharul si sarea, apoi turnam peste varza si lasam pana a doua zi, caci varza mai lasa zeama. A doua zi, amestecam bine si punem la borcane, le legam bine si le dam la beci.
Varza rosie cu bait de otet se poate servi la pregatirea salatelor cu varza acra, dar si pentru mancaruri pe baza de varza acra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii