Pentru varza rosie cu bait de otet punem intr-un vas 10 kg de varza rosie tocata fin ca pentru salata, peste ea turnam un bait.
Pentru varza rosie cu bait de otet, punem intr-un vas 10 kg de varza rosie tocata fin ca pentru salata, peste ea turnam un bait facut dintr-un litru de otet, 1 kg zahar, 400 g sare, 50 g boabe de mustar, 4-5 foi de dafin si o lingura de boabe de piper. Amestecam cu o lingura pana se topeste zaharul si sarea, apoi turnam peste varza si lasam pana a doua zi, caci varza mai lasa zeama. A doua zi, amestecam bine si punem la borcane, le legam bine si le dam la beci.
Varza rosie cu bait de otet se poate servi la pregatirea salatelor cu varza acra, dar si pentru mancaruri pe baza de varza acra.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii