Se spala vinetele, se curata de coaja, apoi se taie felii sau rondele de 7-8 mm. Se sareaza, se lasa asa o ora, apoi se prajesc pe ambele fete. Se as
Se spala vinetele, se curata de coaja, apoi se taie felii sau rondele de 7-8 mm. Se sareaza, se lasa asa o ora, apoi se prajesc pe ambele fete. Se asaza pe fundul borcanului o frunza de dafin si cateva boabe de piper. Se formeaza apoi straturi alternative de felii de vinete, usturoi, ardei iute si gogosari. Se repeta operatiunea pana se umple borcanul. Se prepara saramura din apa, otet si sare si se toarna rece peste compozitie. Se presara putin salicilat, se inchide borcanul ermetic si se pune in cuptor, in tava, fara apa si se tine pana se infierbanta.
Se serveste dupa cateva zile.
Alte retete:
Pulpe de pui la cuptor Tocanita de pui Ardei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii