Pentru zacusca cu fasole se lasa la inmuiat fasolea cel putin 12 ore apoi se pune la fiert in apa cu sare, se schimba apa de cel putin 3 ori.
Pentru zacusca cu fasole se lasa la inmuiat fasolea cel putin 12 ore apoi se pune la fiert in apa cu sare, se schimba apa de cel putin 3 ori.
Se curata ardeii si ceapa, ceapa se opareste putin in apa fierbinte si apoi se dau prin masina de tocat sau la robot. Fasolea se paseaza sau se macina.
Se incinge uleiul, se pune ceapa si ardeii si se lasa sa fiarba 30 de minute, se adauga bulionul si rcondimentele, foile de dafin si se mai lasa 1 ora. La sfarsit se pune fasolea, se mai lasa sa fiarba 10 minute si se stinge focul. Se toarna zacusca in borcane spalate si uscate, se capseaza, se lasa sa se raceasca apoi se dau in duns a doua zi si se pun in paturi.
Zacusca cu fasole se serveste cu paine prajita sau normala.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIn urma cu doua ore si 25 de ani, am ales un drum impreuna, unul cu de toate ca la shaorma, cred ca nici nu auzisem de...
Desert tort 25 de argintiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii