Zacusca de fasole cu ardei kapia este foarte buna. Va trebuie 5 kg gogosari copti, 5 kg ardei kapia copti, 2 kg ceapa.
Pentru zacusca de fasole cu ardei kapia, ardeii, gogosarii si ceapa se dau prin masina, apoi se pun la fiert cu uleiul si sucul de rosii, sarea, piperul si foile de dafin. Cand este aproape fiarta, se adauga fasolea si se mai da cateva clocote. Se pune in borcane, se leaga si se sterilizeaza la Bain-Marie sau la cuptor, timp de o ora.
Zacusca de fasole cu ardei kapia se serveste pe paine.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIn urma cu doua ore si 25 de ani, am ales un drum impreuna, unul cu de toate ca la shaorma, cred ca nici nu auzisem de...
Desert tort 25 de argintiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii