Zacusca de fasole cu ardei kapia este foarte buna. Va trebuie 5 kg gogosari copti, 5 kg ardei kapia copti, 2 kg ceapa.
Pentru zacusca de fasole cu ardei kapia, ardeii, gogosarii si ceapa se dau prin masina, apoi se pun la fiert cu uleiul si sucul de rosii, sarea, piperul si foile de dafin. Cand este aproape fiarta, se adauga fasolea si se mai da cateva clocote. Se pune in borcane, se leaga si se sterilizeaza la Bain-Marie sau la cuptor, timp de o ora.
Zacusca de fasole cu ardei kapia se serveste pe paine.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii