1 kg fasole boabe mari se fierb si se dau prin masina. Zacusca de fasole cu morcovi este foarte buna.
Pentru zacusca de fasole cu morcovi, 1 kg fasole boabe mari se fierb si se dau prin masina. 6 kg ardei kapia se coc si se toaca marunt, apoi se calesc 2,5 kg ceapa in 250 ml ulei, se adauga zahar si morcovi si se dau prin masina. Se pun toate impreuna cu 1 l de ulei, 2 borcane mici de bulion, sare, piper si foi de dafin, dupa care se fierb timp de o ora, mestecand mereu. La sfarsit, se sterilizeaza.
Zacusca de fasole cu morcovi se serveste pe paine.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii