1 kg fasole boabe mari se fierb si se dau prin masina. Zacusca de fasole cu morcovi este foarte buna.
Pentru zacusca de fasole cu morcovi, 1 kg fasole boabe mari se fierb si se dau prin masina. 6 kg ardei kapia se coc si se toaca marunt, apoi se calesc 2,5 kg ceapa in 250 ml ulei, se adauga zahar si morcovi si se dau prin masina. Se pun toate impreuna cu 1 l de ulei, 2 borcane mici de bulion, sare, piper si foi de dafin, dupa care se fierb timp de o ora, mestecand mereu. La sfarsit, se sterilizeaza.
Zacusca de fasole cu morcovi se serveste pe paine.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii