Zacusca de gogosari cu ciuperci

Zacusca de gogosari cu ciuperci se pregateste usor si este foarte buna. Va trebuie 3 kg ciuperci fierte, 2 kg ceapa calita, 3 kg gogosari.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg ciuperci fierte
  • 2 kg ceapa calita
  • 3 kg gogosari
  • 2 kg ardei kapia
  • 2 kg morcov fiert
  • 2 teline mari fierte
  • 2 kg ardei gras rosii
  • 1
  • 5 kg suc de rosii
  • sare
  • piper
  • coriandru
  • enibahar
  • foi de dafin si
  • 1
  • 8 l de ulei.

Mod de preparare

Pentru zacusca de gogosari cu ciuperci, se dau toate prin masina de tocat, se fierb bine, se pun in borcane inchise si fierte la Bain – Marie timp de o ora.


Zacusca de gogosari cu ciuperci se serveste pe paine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori