Zacusca de gogosari cu fasole boboloane se pune fierbinte in borcane, le legam bine, apoi le fierbem la Bain-Marie timp de 40 de minute.
Pentru zacusca de gogosari cu fasole boboloane , punem uleiul in cratita, peste care punem gogosarii tocati. Lasam sa se caleasca timp de douazeci de minute, apoi adaugam ceapa tocata si morcovul. Lasam sa dea cateva clocote, apoi adaugam sucul de rosii, sarea, piperul si foile de dafin. Cand sunt fierte, adaugam fasolea si lasam sa fiarba pana se ridica uleiul deasupra. Fierbinte, punem in borcane, le legam bine, apoi le fierbem la Bain-Marie timp de 40 de minute.
Zacusca de gogosari cu fasole boboloane se serveste pe paine.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii