Zacusca dietettica se pune fierbinte in borcane si se capseaza, apoi se acopera si se lasa timp de 48 de ore.
Pentru zacusca dietetica, se pun pe fundul cratitei rosiile tocate fara pielita, ardeii, ceapa si usturoiul. Vinetele, curatate de coaja, taiate cubulete si oparite in apa cu sare, se scurg si se pun si ele peste rosii si ardei. Deasupra se adauga uleiul, sare, piper, patrunjel si cimbru. Se acopera cu un capac si se pun la cuptor sa fiarba pana se face ca o pasta, iar uleiul se ridica deasupra. Se pune fierbinte in borcane si se capseaza, apoi se acopera si se lasa timp de 48 de ore.
Zacusca dietetica se serveste pe paine.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaisePrimisem zilele trecute 2 pungi cu napolitane vieneze. Cand le-am vazut, am si stiut ce fac cu ele. Vazusem candva reteta de...
Prajitura vieneza cu capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii