Zacusca gustoasa de morcov

Zacusca de morcov se pun in borcane, se sterilizeaza timp de treizeci de minute, apoi se tine in paturi pana a doua zi.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg gogosari
  • 2 kg ardei kapia
  • 2 kg morcov
  • 1
  • 5 kg pastarnac
  • 2
  • 5 kg ceapa
  • 1
  • 5 – 2 l de ulei
  • 2 l de bulion
  • sare dupa gust
  • piper
  • foi de dafin si
  • 2 linguri de otet.

Mod de preparare

Pentru zacusca gustoasa de morcov, se coc, se curata si se dau prin masina de tocat, apoi se dau prin razatoare si se calesc in ulei, dupa care se toaca prin masina, se amesteca cu celelalte si se fierb pana se ridica uleiul deasupra. Se pun in borcane, se sterilizeaza timp de treizeci de minute, apoi se tin in paturi pana a doua zi.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci