Se pune la fiert apa, cu uleiul si sarea. Cand incepe sa clocoteasca se adauga intreaga cantitate de faina si se amesteca ca sa nu se formeze cocoloa
Se pune la fiert apa, cu uleiul si sarea. Cand incepe sa clocoteasca se adauga intreaga cantitate de faina si se amesteca ca sa nu se formeze cocoloase. Se ia oala de pe foc, se raceste putin, apoi se adauga pe rand ouale, amestecand bine dupa fiecare.
Aluatul se poate coace in diferite forme, lungi, pentru eclere sau rotunde pentru choux a la creme.
Alte retete culinare:
Aluat clatite Prajitura cu gem Papanasi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii