Faina se amesteca impreuna cu untul, sare, oua si lapte. Se framanta bine, dupa care se aduna totul ca o minge si se lasa in repaus aproximativ 2 ore.
Faina se amesteca impreuna cu untul, sare, oua si lapte. Se framanta bine, dupa care se aduna totul ca o minge si se lasa in repaus aproximativ 2 ore. Se taie apoi in doua si se intind doua foi subtiri. Se presara cu faina si se ruleaza fiecare foaie, dupa care se taie in panglici subtiri de 2 mm. Se scutura apoi de faina, dupa care se lasa la uscat. Taiteii astfel formati se fierb ca si macaroanele.
Se prepara cu lapte, carne, varza, branza etc.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare
Sarmale de post
Ardei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii