Faina se amesteca impreuna cu untul, smantana si sarea. Se framanta aluatul usor si se intinde apoi o foaie subtire. Se strange apoi in patru si se p
Faina se amesteca impreuna cu untul, smantana si sarea. Se framanta aluatul usor si se intinde apoi o foaie subtire. Se strange apoi in patru si se pune in frigider aproximativ 2 ore. Se repeta operatia de trei ori, apoi se intinde aluatul mai mult si se face o tarta mare in tava de placinte sau in forme mici. Se pune la copt, pe foc potrivit, in cuptorul cald,
Tarta se serveste umpluta cu diferite umpluturi.
Alte retete culinare:
Chiftele
Saratele
Rulada de porc

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii