Se framanta faina cu untul si un praf de sare. Se amesteca cu degetele usor si se da aluatului forma de colac. se pune in mijloc apa si se framanta r
Se framanta faina cu untul si un praf de sare. Se amesteca cu degetele usor si se da aluatului forma de colac. se pune in mijloc apa si se framanta repede. Se strange aluatul in forma rotunda si se lasa sa se odihneasca cateva ore. Se intinde apoi o foaie si se formeaza tartele, care se pun in cuptor la copt.
Se serveste cu diferite umpluturi.
Alte retete:
Saratele
Placinta de dovleac
Chiftele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii