Faina se pune pe o planseta si se amesteca cu praful de copt. intre timp, se bat ouale si se adauga zaharul, sarea si apa. Se incorporeaza apoi faina
Faina se pune pe o planseta si se amesteca cu praful de copt. intre timp, se bat ouale si se adauga zaharul, sarea si apa. Se incorporeaza apoi faina si se framanta bine, pana ce devine un aluat omogen. Se lasa aluatul sa se odihneasca aproximativ o ora, dupa care se intind mai multe foi mici, ce se asaza in formele de tarte. Se pun la copt in cuptorul cald.
Tartele se servesc umplute cu diferite fructe sau creme.
Alte retete:
Cornulete cu rahat
Prajitura televizor
Cozonac moldovenesc
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii