Apa se fierbe impreuna cu uleiul si sarea. Se adauga faian atunci cand da in clocot amestecul si se amesteca repede. Se ia de pe foc, se lasa la racit
Apa se fierbe impreuna cu uleiul si sarea. Se adauga faian atunci cand da in clocot amestecul si se amesteca repede. Se ia de pe foc, se lasa la racit, apoi se adauga ouale, unul cate unul, incorporandu-se bine in compozitie. Cu ajutorul unui cornet, se toarna intr-o tava neunsa, diferite forme: cercuri, bastonase sau melci. Se introduc in cuptorul fierbinte si se coc 20 minute, pana se rumenesc.
Se umplu cu diferite paste sau creme.
Alte retete:
Saratele
Cornulete cu rahat
Fursecuri de Craciun
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii