Aluat pufos

Faina se amesteca cu untul moale, smantana, sare si se framanta bine. Se lasa in repaus 30 de minute, apoi se intinde o plaseta o foaie de 2 cm, se i

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr faina
  • 150 gr unt
  • 160 gr smantana
  • sare

Mod de preparare

Faina se amesteca cu untul moale, smantana, sare si se framanta bine. Se lasa in repaus 30 de minute, apoi se intinde o plaseta o foaie de 2 cm, se impatureste si se lasa la rece 20-30 de minute. Se repeta operatiunea, inca o data si se da din nou la rece, pentru 10-20 de minute.


Se foloseste la prepararea pateurilor.

Alte retete de dulciuri:

Cozonac moldovenesc Cornulete cu rahat Prajitura snikers

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori