Faina se amesteca cu untul moale, smantana, sare si se framanta bine. Se lasa in repaus 30 de minute, apoi se intinde o plaseta o foaie de 2 cm, se i
Faina se amesteca cu untul moale, smantana, sare si se framanta bine. Se lasa in repaus 30 de minute, apoi se intinde o plaseta o foaie de 2 cm, se impatureste si se lasa la rece 20-30 de minute. Se repeta operatiunea, inca o data si se da din nou la rece, pentru 10-20 de minute.
Se foloseste la prepararea pateurilor.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc Cornulete cu rahat Prajitura snikers

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii