Se bat foarte bine albusurile, la cald, se adauga zaharul in ploaie si se bat in continuare. Se adauga faina, cacao si o lingurita zeama de lamaie s
Se bat foarte bine albusurile, la cald, se adauga zaharul in ploaie si se bat in continuare. Se adauga faina, cacao si o lingurita zeama de lamaie si vanilie, apoi se inglobeaza totul in galbenusuri si se mai bate pana ce compozitia devine sticloasa si nu cade de pe tel. Se coace foaia 10-15 minute pe fundul tavii de tort, foarte bine tapetata. Se pune tava in cuptorul fierbinte si se face focul foarte mic.
Cand blatul se rumeneste si se usuca, se scoate cu lama unui cutit de pe tava. Alte retete de dulciuri:
Placinta cu branza
Placinta cu dovleac
Aluat frantuzesc

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii