Pentru clatite gustoase cu carne se fac 16-18 clatite din doua oua, la fel cu cele pentru dulceata, dar fara zahar. Se pregateste 1/4 kg de carne.
Pentru clatite gustoase cu carne se fac 16-18 clatite din doua oua, la fel cu cele pentru dulceata, dar fara zahar. Se pregateste 1/4 kg de carne ca pentru placinta cu carne.
Se pune in fiecare clatita o lingurita de carne, se intorc marginile laterale inauntru si se face sul. Se dau prin ou amestecat cu o lingurita de ulei si se rumenesc in untura fierbinte. Se servesc ca garnitura la orice leguma. Pot fi umplute de asemenea cu ficat, creier fiert si tocat, sunca.
Clatitele gustoase cu carne sunt bune calde dar se pot servi si reci.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii