Maia: 1 l lapte + drojdia + 1 cana zahar + o lingura faina se amesteca si se lasa la dospit 1/2 h. Dupa ce a dospit, se adauga 3 oua, 1/4 ml ulei, 1 p
Maia: 1 l lapte + drojdia + 1 cana zahar + o lingura faina se amesteca si se lasa la dospit 1/2 h. Dupa ce a dospit, se adauga 3 oua, 1/4 ml ulei, 1 praf de copt, 3 plicuri zahar vaniliat si faina cat cuprinde (aproximativ 2 kg), se framanta bine.Siropul: 1 1/2 lapte, 1 1/2 zahar, 6 plicuri zahar vaniliat se amesteca si se fierb pana se ingroasa.
Se fac cornulete care se pot umple cu: crema de ciocolata + nuca macinata, gem, budinca, etc. Se introduc cornurile la cuptor si se dau prin siropul preparat anterior, imediat dupa ce s-au copt.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii