Foi de strudel umplute, glasate cu vin rosu

Pentru foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu aveti nevoie de 200 g paste fierte, 500 g branza de vaci.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g paste fierte
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g stafide
  • coaja de portocala
  • 200 g zahar
  • 5 galbenusuri
  • o lingura de scortisoara
  • 2 pachete de vanilie si
  • 5 albusuri batute spuma
  • 300 g vin rosu si
  • 150 g zahar

Mod de preparare

Pentru foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu se aseaza intre foi de strudel, stropite cu ulei, compozitia din paste cu branza, se da la cuptor timp de patruzeci de minute, apoi, la final, se pudreaza cu zahar. Se portioneaza si se serveste cu sos de vin rosu pe deasupra. Se pune in tigaie o lingura de faina alba si amestecam pana se usuca bine, dupa care stingem cu 300 g vin rosu si 150 g zahar. Amestecam pana obtinem o crema ca smantana.


Foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu se servesc cu sosul facut din zahar si vin rosu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc