Pentru foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu aveti nevoie de 200 g paste fierte, 500 g branza de vaci.
Pentru foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu se aseaza intre foi de strudel, stropite cu ulei, compozitia din paste cu branza, se da la cuptor timp de patruzeci de minute, apoi, la final, se pudreaza cu zahar. Se portioneaza si se serveste cu sos de vin rosu pe deasupra. Se pune in tigaie o lingura de faina alba si amestecam pana se usuca bine, dupa care stingem cu 300 g vin rosu si 150 g zahar. Amestecam pana obtinem o crema ca smantana.
Foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu se servesc cu sosul facut din zahar si vin rosu.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii