Galuste din paine

Paine se taie in doua, iar apoi o jumatate de taie cubulete care se inmoaie in lapte, iar cealalta jumatate se taie tot cubulete, ce se pun la prajit

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 paine alba
  • 2 pahare lapte
  • 100 gr ulei
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri faina
  • 1 lingura untura
  • sare
  • verdeata

Mod de preparare

Paine se taie in doua, iar apoi o jumatate de taie cubulete care se inmoaie in lapte, iar cealalta jumatate se taie tot cubulete, ce se pun la prajit un ulei. Separat se prajeste si ceapa tocata marunt. Se amesteca toate ingredientele, se adauga faina amestecata cu untura, un pahar de lapte, sare si verdeata. Se amesteca energic cu lingura de lemn pana ce se formeaza un aluat compact. Se strange aluatul intr-un tifon si se pune intr-un vas cu apa fierbinte. Se lasa la fiert aproximativ o ora, apoi se scoate galusca din servet si se presara cu pesmet prajit.


Se serveste taiata felii.

Alte retete culinare:

Muschi de porc la cuptor Rulada de porc Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori