Gogosile simple sunt, in general cele mai delicioase si se fac extrem de rapid.
Mod de preparare:
Se amesteca drojdia cu zaharul vanilat pana ce se obtine o pasta lichida. Se adauga apa calduta, coaja rasa de lamaie si faina, dar treptat.
Se framanta aluatul, se lasa la dospit pana cand aluatul isi dubleaza cantitatea, dupa care se taie in bucati sau se folosesc forme pentru gogosi. Se pune ulei in tigaie, se lasa sa se incinga, dupa care se pun gogosile una cate una in tigaie. Se procedeaza asa pana la terminarea aluatului. La final, se pudreaza putin zahar vanilat peste gogosi.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Gogosile simple delicioase se servesc calde, cu zahar pudra pe deasupra si un pahar cu lapte caldut.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii