Pateuri delicioase cu branza

Aluatul pentru pateurile delicioase cu branza se face la fel ca pentru pateurile cu carne. Umplutura de branza se face ca la poale in brau. Sunt gustoase.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluat frantuzesc
  • Umplutura:
  • 150 g branza de vaca
  • unt proaspat cat o nuca
  • 2 linguri lapte
  • 1 ou
  • 1 lingurita faina
  • sare.

Mod de preparare

Aluatul pentru pateurile delicioase cu branza se face la fel ca pentru pateurile cu carne. Umplutura de branza se face ca la poale in brau.


Pateurile cu barnza se servesc calde sau reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc