Pizza cu ciuperci si cabanos

Aceasta reteta de pizza este delicioasa. Pentru a o prepara aveti nevoie de aluat pentru pizza, ciuperci, masline, cabanos si smantana.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina
  • drojdie
  • apa
  • sare
  • Pentru compozitie:
  • o ceapa
  • mana de ciuperci
  • 12 masline
  • 3 bucati de cabanos
  • 300 g telemea
  • piper
  • delicat
  • 300 g smantana
  • 4 galbenusuri
  • 4 albusuri
  • ketchup (bulion
  • apa
  • zahar
  • sare
  • piper
  • delicat).

Mod de preparare

Aceasta reteta de pizza este delicioasa. Pentru a o prepara aveti nevoie de aluat pentru pizza, ciuperci, masline, cabanos si smantana. Aluatul pentru pizza este bun daca este facut din compozitie de aluat pentru paine lucrat mai molicel. Il asezam in tava unsa si tapetata cu faina, peste el punem o ceapa tocata si calita peste care adaugam o mana de ciuperci tocate. Se mai pun 12 masline taiate fasii, 3 bucati de cabanos taiat feliute, 300 g telemea rasa pe razatoare, piper, delicat, 300 g smantana batuta cu 4 galbenusuri, 4 albusuri batute spuma si 2 linguri de faina, dam la cuptor, iar dupa ce s-a copt, punem deasupra ketchup (bulion, apa, zahar, sare, piper, delicat). Daca nu avem aluat pentru paine, putem pune felii de franzela inmuiate in supa condimentata sau lapte.


Pizza se poate servi rece sau calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori