Se amesteca branza de vaci cu ouale, zaharul si stafidele. Se intinde fiecare foaie in tava de aragaz si se stropeste cu unt. Se unge fiecare foaie cu
Se amesteca branza de vaci cu ouale, zaharul si stafidele. Se intinde fiecare foaie in tava de aragaz si se stropeste cu unt. Se unge fiecare foaie cu 1 -2 linguri din amestecul de branza si se strange la marginea tavii. Se procedeaza la fel pana se termina foile si branza. Se amesteca smantana cu ouale, sarea si zaharul. Se toarna peste placinta si se pune tava in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 40 de minute.
Alte retete de dulciuri:
Galuste cu prune
Prajitura Negresa
Prajitura alba ca zapada
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataVăzusem la Mirela această rețetă și mi-a făcut cu ochiul. A ieșit delicioasă și v-o recomand cu drag, mai ales că a...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii