Toate ingredientele se amesteca intr-un bol si se framanta. Daca e cazul, se mai adauga putina faina pana puteti forma o bila de aluat. Se imparte in
Toate ingredientele se amesteca intr-un bol si se framanta. Daca e cazul, se mai adauga putina faina pana puteti forma o bila de aluat. Se imparte in 2 parti, dintre care una se intinde in foaie, se aseaza dovleacul calit usor cu zaharul, apoi se razuieste pe partea mare a razatoarei bila de aluat ramas. Se da la cuptor in jur de 25-30 de minute, pana prinde o culoare de auriu.
Se presara cu zahar pudra si scortisoara si se serveste atat calduta cat si rece.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii