Rulada Anda

Rullada Anda se poate face aperitiv cu carne, paté, ciuperci sau gem. Este gustoasa si simpu de preparat.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un pachet de margarina
  • 300 g faina
  • 600 g apa
  • 5 oua si
  • sare

Mod de preparare

Pentru rulada Anda se pune apa la fiert cu margarina, apoi se adauga faina si la urma ouale, pe rand, dupa care se pune la copt in tava tapetata cu faina. Dupa ce s-a copt, compozitia se ruleaza ca rulada. Din compozitie, se pot face si eclere.


Din rulada Anda se poate face aperitiv cu carne, paté, ciuperci sau gem.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori