Scones cu cascaval

1. Se amesteca faina, praful de copt si sarea intr-un castron. 2. Se adauga untul si cascavalul ras. 3. Se adauga laptele si galbenusul. Se framin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5
  • 5 dl faina (1 dl faina = 60 grame faina)
  • 5 lingurita praf de copt
  • putina sare
  • 50 gr unt moale
  • 50 gr cascaval ras
  • 1
  • 5 dl lapte
  • 1 galbenus

Mod de preparare

1. Se amesteca faina, praful de copt si sarea intr-un castron.

2. Se adauga untul si cascavalul ras.

3. Se adauga laptele si galbenusul. Se framinta aluatul.

4. Se intinde aluatul cam de un cm grosime, se taie patrate, etc, se pun pe o tava pe care s-a pus hirtie pergament (de copt).

5. Se pune cuptorul la incalzit, la 200 grade c. Se lasa intre timp aluatul sa creasca, cam 15 min. Se coc in mijlocul cuptorului, cam 20 de minute.
Se servesc calde

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori