Se framanta un aluat de strudel si se intinde intr-o foaie foarte subtire, peste care se preszara zahar si se cerne putin pesmet. Separat, se scot sa
Se framanta un aluat de strudel si se intinde intr-o foaie foarte subtire, peste care se preszara zahar si se cerne putin pesmet. Separat, se scot samburii din visine, dupa care se imprastie peste foaia de aluat. Se ruleaza si se taie rulouri de lungimea unei tavi. Acestea se asaza intr-o tava unsa cu unt si se introduce in cuptorul cald, la copt, pe foc mic.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete:
Papanasi fierti
Placinta de dovleac
Placinta cu mere

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii