Se framanta un aluat de strudel si se intinde intr-o foaie foarte subtire, peste care se preszara zahar si se cerne putin pesmet. Separat, se scot sa
Se framanta un aluat de strudel si se intinde intr-o foaie foarte subtire, peste care se preszara zahar si se cerne putin pesmet. Separat, se scot samburii din visine, dupa care se imprastie peste foaia de aluat. Se ruleaza si se taie rulouri de lungimea unei tavi. Acestea se asaza intr-o tava unsa cu unt si se introduce in cuptorul cald, la copt, pe foc mic.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete:
Papanasi fierti
Placinta de dovleac
Placinta cu mere
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii