Faina se amesteca cu uleiul, apa si sarea. Se framanta bine aluatul pana se devine potrivit de tare. Se lasa apoi la odihnit aproximativ 20 de minute
Faina se amesteca cu uleiul, apa si sarea. Se framanta bine aluatul pana se devine potrivit de tare. Se lasa apoi la odihnit aproximativ 20 de minute. Dupa aceea se intinde o foaie cu grosimea de 5 mm, se taie patrate si in fiecare se pune cate o lingurita plina cu varza. Se intoarce apoi jumatatea de patrat peste varza si se lipesc colturile. Se asaza varzarii intr-o tava unsa tapetata cu unt si se introduce la cuptor.
Varzarul se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete:
Chiftele Placinta de dovleac Placinta cu mere
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii