Biscuitii de post sunt deliciosi si se prepara foarte usor. Sunt foarte aspectuosi si pot fi consumati ca atare la o cana cu ceai, sau la alte retete de prajituri de post.
Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat gros. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se taie in forme diferite. Pe fiecare biscuite se pune un fistic sau o aluna.
Se pun in tava si se dau la cuptorul incins pentru 25 de minute.
Biscuitii de post se servesc ca atare, langa o cana cu ceai, sau daca se lasa blatul intreg poate fi folosit la alte retete de prajituri.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii