Se topeste zaharul intr-o cana de apa si se pune la fiert, pana se formeaza un sirop legat. Se amesteca laptele praf cu cacaua si se toarna siropul, p
Se topeste zaharul intr-o cana de apa si se pune la fiert, pana se formeaza un sirop legat. Se amesteca laptele praf cu cacaua si se toarna siropul, putin cate putin, omogenizand. Se bate untul si se adauga si el. Apoi se incorporeaza in crema obtinuta romul, stafidele tinute o ora in rom si sase linguri de musli. Aceasta compozitie se toarna intr-o tava, intinzandu-se uniform si se lasa peste noapte la frigider.
Se zdrobesc fulgii de porumb si se adauga alunele macinate. Se omogenizeaza bine cu mierea si cand ciocolata s-a intarit suficient, se toarna amestecul de fulgi de porumb deasupra, in tava netezindu-se suprafata. Se mai lasa cateva ore la rece, apoi se scoate, se taie in bucati dreptunghiulare si se servesc reci, pe un platou.
Alte retete dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Tarta cu visine
Spuma de capsuni
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii