Bomboanele din morcov se prepara usor, sunt delicioase, colorate, si sunt facute in casa.
Morcovii se curata si se rad pe răzătoarea fina. Apa si zaharul se pun la fiert, se fierb 5 minute adauganad spuma apoi se adaugă morcovul Se mai fierb încă 15. Cand lichidul s-a mai evaporata se stinge focu. Se lasă sa se răcorească, se adaugă vanilia si gelatina preparata conform instrucțiunilor. Cu mana umeda se modelează mici sfere care se dau la rece, pe un platou si se lasă sa se usuce câteva ore.
Imi plac mult urmatoarele functii:
se pot incalzi orice fel de mancare folosind functia "REHEAT" si poti pastra mancarea calda cu ajutorul functiei "KEEP WARM".
Bomboanele din morcov se dau prin zahar tos, nuca de cocos sau nuca prajita si măcinată.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii