Bomboanele din morcov se prepara usor, sunt delicioase, colorate, si sunt facute in casa.
Morcovii se curata si se rad pe răzătoarea fina. Apa si zaharul se pun la fiert, se fierb 5 minute adauganad spuma apoi se adaugă morcovul Se mai fierb încă 15. Cand lichidul s-a mai evaporata se stinge focu. Se lasă sa se răcorească, se adaugă vanilia si gelatina preparata conform instrucțiunilor. Cu mana umeda se modelează mici sfere care se dau la rece, pe un platou si se lasă sa se usuce câteva ore.
Imi plac mult urmatoarele functii:
se pot incalzi orice fel de mancare folosind functia "REHEAT" si poti pastra mancarea calda cu ajutorul functiei "KEEP WARM".
Bomboanele din morcov se dau prin zahar tos, nuca de cocos sau nuca prajita si măcinată.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii