Se pune zaharul intr-un vas la foc mic si se lasa pana se topeste, amestecand cu o lingura din lemn. Se amesteca laptele cu galbenusurile, adaugandu-
Se pune zaharul intr-un vas la foc mic si se lasa pana se topeste, amestecand cu o lingura din lemn. Se amesteca laptele cu galbenusurile, adaugandu-se si un pliculet de zahar vanilat. Se toarna laptele cu galbenusuri peste zaharul topit, amestecand bine. Se pune vasul intr-un alt vas la bain-marie sa fiarba, amestecand continuu. Gelatina se inmoaie in putina apa rece si se amesteca in crema, atunci cand aceasta este aproape gata. Se mai tine cateva minute pe foc si apoi se adauga doua linguri de rom. Se toarna crema in cupe fi se tine la frigider, sa se intareasca.
Alte retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii