Pentru jeleul din doua culori se pune pe foc laptele, zaharul, gelatina muiata cu putina apa fierbinte si vanilie. Se tine pana cand se infierbanta si zaharul.
Pentru jeleul din doua culori se pune pe foc laptele, zaharul, gelatina muiata cu putina apa fierbinte si vanilie. Se tine pana cand se infierbanta si zaharul se moaie bine. Cand zaharul s-a topit se vantura compozitia putin ca sa se mai racoreasca, apoi se desparte exact in doua. Jumatate din compozitie se toarna in forma de tabla si se pune la gheata ca sa se prinda. Cealalta jumatate se tine pe marginea masinii, adaugand in ea, dupa dorinta, o lingura de caao dizolvata in apa cu putin zahar sau cateva picaturi de carmin care sa o coloreze in rosu. Cand compozitia din forma a inceput sa se prinda, se toarna deasupra cealalta jumatate, bine racorita. Se da din nou la gheata, si se lasa pana se intareste complet. Cand se rastoarna, se introduce o clipa forma in apa fierbinte.
Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu pui• asezati faina pe blatul de lucru, facand o mica gaura in centrul acesteia, in care veti sparge ouale, la
Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumatImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecelMena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura...
Prajitura MenaDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cirese
Comentarii
Adaugă comentariu