Cu o zi inainte decojim migdalele, apoi le dam prin masina de tocat nuci. Spalam foarte bine coaja unei portocale mai mici, apoi o razuim, ii stoarcem
Cu o zi inainte decojim migdalele, apoi le dam prin masina de tocat nuci. Spalam foarte bine coaja unei portocale mai mici, apoi o razuim, ii stoarcem miezul si ii punem sucul deoparte. Apoi strivim cu furculita 2 banane coapte si adaugam coaja si zeama de portocala, 200 g migdale macinate si 80 g miere zaharisita. Compozitia tare se prelucreaza bine, se pune in frigider, dupa care se fac mingiute de marimea unei nuci. Apoi dam mingiutele prin praful de migdale ramase, amestecat cu o lingura de cacao. Lasam cateva ore la rece. Se pot folosi si nuci in loc de migdale.
Din cantitatile de mai sus rezulta aprox. 30 mingiute bogate in enzime si vitamine. Se mai pot face mingiute din diferite combinatii.
Alte retete fructe recomandate
Tarta cu visine
Spuma de capsuni
Pandispan cu capsuni
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii