Cu o zi inainte decojim migdalele, apoi le dam prin masina de tocat nuci. Spalam foarte bine coaja unei portocale mai mici, apoi o razuim, ii stoarcem
Cu o zi inainte decojim migdalele, apoi le dam prin masina de tocat nuci. Spalam foarte bine coaja unei portocale mai mici, apoi o razuim, ii stoarcem miezul si ii punem sucul deoparte. Apoi strivim cu furculita 2 banane coapte si adaugam coaja si zeama de portocala, 200 g migdale macinate si 80 g miere zaharisita. Compozitia tare se prelucreaza bine, se pune in frigider, dupa care se fac mingiute de marimea unei nuci. Apoi dam mingiutele prin praful de migdale ramase, amestecat cu o lingura de cacao. Lasam cateva ore la rece. Se pot folosi si nuci in loc de migdale.
Din cantitatile de mai sus rezulta aprox. 30 mingiute bogate in enzime si vitamine. Se mai pot face mingiute din diferite combinatii.
Alte retete fructe recomandate
Tarta cu visine
Spuma de capsuni
Pandispan cu capsuni
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii