Se aleg curmale coapte dar tari , nu sunt bune cele foarte coapte. Se taie intr-o parte in lungime si li se scot samburii. In locul lui se pune marti
Se aleg curmale coapte dar tari , nu sunt bune cele foarte coapte. Se taie intr-o parte in lungime si li se scot samburii. In locul lui se pune martipan . Se inchid dandu-le forma initiala. Separat topim ciocolata impreuna cu untul si romul. Se dau curmalele prin ciocolata si se pun pe un gratar la racit.
Se pastreaza in frigider pana la servire. Sursa acestei retete este blogul culinar: furnicuta-boscodina.com
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii