Tiramisu reţetă reinterpretata

Tiramisu reţetă reinterpretata Pralinele Tiramisu sunt niste bomboane de casa absolut delicioase, inspirate din Tiramisu reţeta originala. Interior fin, aroma de cappuccino si cafea, invelis de cacao, toate se imbina intr-o reteta delicioasa de bomboane.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tiramisu reţetă reinterpretata

Ingrediente

  • 140 ml cafea calduta
  • 250 gr mascarpone
  • 24 piscoturi
  • 2 linguri crema de lichior de cappucino
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilie
  • cacao

Mod de preparare

Piscoturile le-am rupt in doua, le-am pus in robot si le-am macinat.
Intr-un bol punem piscoturile macinate, cafeaua, le amestecam si le lasam 10 minute asa.
Mascarponele il mixam impreuna cu zaharul, esenta si zaharul cu pastai de vanilie pana obtinem o crema.
Peste piscoturi punem crema de mascarpone si amestecam usor cu o paleta de silicon.
Ne udam mainile, rupem bucatele mici din compozitie si formam niste bilute potrivite.
Le tavalim prin cacao din abundenta.
Le dam la rece, apoi pot fi servite.
Sunt absolut delicioase pe cuvant de moldoveanca ;)


Pralinele Tiramisu se servesc dupa ce au stat la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci