Pentru pricomigdalele cu alune se amesteca alunele macinate cu zaharul, pesmetul, vanilia si lamaia.
Pentru pricomigdalele cu alune se amesteca alunele macinate cu zaharul, pesmetul, vanilia si lamaia. Separat, se bat albusurile spuma, apoi se toarna in compozitie treptat si se amesteca usor. Se aseaza pe tava tapetata cu hartie si unsa cu unt, apoi se pun gramajoare mici distantate intre ele, dupa care pe fiecare se pune cate o aluna. Se coc la foc slab circa 20-30 de minute, deoarece trebuie mai degraba sa se usuce, decat sa creasca.
Pricomigdalele cu alune se servesc dupa ce s-au racit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii