Pentru pricomigdalele cu alune se amesteca alunele macinate cu zaharul, pesmetul, vanilia si lamaia.
Pentru pricomigdalele cu alune se amesteca alunele macinate cu zaharul, pesmetul, vanilia si lamaia. Separat, se bat albusurile spuma, apoi se toarna in compozitie treptat si se amesteca usor. Se aseaza pe tava tapetata cu hartie si unsa cu unt, apoi se pun gramajoare mici distantate intre ele, dupa care pe fiecare se pune cate o aluna. Se coc la foc slab circa 20-30 de minute, deoarece trebuie mai degraba sa se usuce, decat sa creasca.
Pricomigdalele cu alune se servesc dupa ce s-au racit.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaZilele trecute am avut bucuria sa primesc niste produse din Camara Bunatati din natura..Am desfacut pachetelul si am...
Pancakes cu dulceata de mureDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii