Budinca cu paste si branza de vaci este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu paste aveti nevoie de branza, paste fainoase, stafide, zahar, lapte si oua.
Budinca cu paste si branza de vaci este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu paste se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachete, apoi se scurge apa si se clatesc. Intre timp se amesteca ouale cu zaharul, zaharul vanilat, sarea si branza dulce si se omogenizeaza. Se adauga stafidele si coaja de lamaie si totul se amesteca cu pastele scurse de apa. Intr-o forma unsa cu unt sau margarina si tapetata cu pesmet se aseaza toata compozitia. Se face un sos dintr-un galbenus de ou, faina, zahar vanilinat si lapte si se toarna peste compozitia din tava.Se introduce in cuptorul incins cca. 15 -20 minute.
Budinca cu paste si branza de vaci se poate servi si rece si calda.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseHabar nu am de ce le zice pariziene sau intuiesc, probabil datorita aspectului... in fine, m-am inspirat de la Merisor, doar...
Pariziene cu mere calitePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii