Budinca cu paste si branza de vaci este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu paste aveti nevoie de branza, paste fainoase, stafide, zahar, lapte si oua.
Budinca cu paste si branza de vaci este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu paste se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachete, apoi se scurge apa si se clatesc. Intre timp se amesteca ouale cu zaharul, zaharul vanilat, sarea si branza dulce si se omogenizeaza. Se adauga stafidele si coaja de lamaie si totul se amesteca cu pastele scurse de apa. Intr-o forma unsa cu unt sau margarina si tapetata cu pesmet se aseaza toata compozitia. Se face un sos dintr-un galbenus de ou, faina, zahar vanilinat si lapte si se toarna peste compozitia din tava.Se introduce in cuptorul incins cca. 15 -20 minute.
Budinca cu paste si branza de vaci se poate servi si rece si calda.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii