Se bat bine cele 10 albuse pana sunt tari, se adauga zaharul pudra si se bate in continuu dupa ce este compozitia tare se adauga nuca si amoniacul diz
Se bat bine cele 10 albuse pana sunt tari, se adauga zaharul pudra si se bate in continuu dupa ce este compozitia tare se adauga nuca si amoniacul dizolvat si se amesteca usor se adauga faina. Se amesteca usor pana s-a incorporat faina si nuca se imparte compozitia in 3 parti adica pt 3 foi se coc la foc potrivit cand se scot din cuptor nu se pun una peste alta tava se unge f.f.f. bine sa nu se lipeasca de preferinta se unge cu unt. Dimensiunea tavi sa fie de 25 pe 40 de cm. Compozitia pentru foi se pun in tava cu lingura si se intinde usor tot cu lingura.
Crema se pune intr-o cratita galbenusele peste care se pune 300 gr. de zahar si vanilie se amesteca pana compozitia incepe sa se ingroase, se face pe foc moale, se i-a de pe foc si se amesteca in continuu pana ce se raceste se adauga untul si se umple foile. Deasupra se pune 2 plicuri de glazura de ciocolata din comert scrie pe plic cum se prepara.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiAluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa, 150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de praf de...
Tarta de post cu ciuperciSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii