Budinca aromata de orez se serveste rece, ornata cu fructe din dulceata. Este o reteta de post.
Pentru budinca aromata de orez se spala orezul foarte bine, se pune la fiert si cand este aproape gata se adauga zaharul. Separat, intr-o cratita, se topeste margarina, se pun merele si zaharul, apoi se calesc pana scade zeama si raman ca o pasta, dupa care adaugam vanilia si portocala. intr-o cratita, punem o folie de plastic si un strat de orez, un strat de mere, iar orez, iar mere si dam la racit.
Budinca aromata de orez se serveste rece, ornata cu fructe din dulceata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii