Budinca crema de zahar ars la cuptor este un desert clasic si delicios. Intr-o oala se caramelizeaza bine 8 linguri de zahar. Apoi intr-un castron se amesteca bine zaharul.
Budinca crema de zahar ars la cuptor este un desert clasic si delicios. Intr-o oala se caramelizeaza bine 8 linguri de zahar. Apoi intr-un castron se amesteca bine zaharul ramas cu ouale si se toarna treptat laptele.Amestecul se pune intr-o tava si se da la cuptor aproximativ 40 minute.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Budinca de crema de zahar ars se rastoarna dupa ce s-a racorit si s-a intarit.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelAcesta a fost un tort aniversar si care s-a dovedit a fi pe gustul multora, mai ales ca e e delicioasa combinatia de...
Desert tort cu crema de ciocolata si portocaleOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii