Se prepara jeleul conform instructiunilor de pe ambalaj; se amesteca cu sucul de portocale, iaurt si zahar. Se toarna in boluri mai mari. Se lasa 2 or
Se prepara jeleul conform instructiunilor de pe ambalaj; se amesteca cu sucul de portocale, iaurt si zahar. Se toarna in boluri mai mari. Se lasa 2 ore la frigider, dupa care se serveste rece.
Alte dulciuri retete recomandate
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Ciocolata de casa

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii