Budinca cu mere sau branza se serveste rece. Este un desert foarte bun si simplu de pregatit.
Pentru budinca cu mere sau branza se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, apoi galbenusurile, uleiul si faina. Merele se dau pe razatoare si se amesteca cu grisul ca sa nu lase zeama. Se pune jumatate din compozitie in tava tapetata cu grasime si faina, peste care adaugam merele, apoi cealalta jumatate de compozitie, deasupra. Se coace in cuptorul bine incalzit. La final, dupa ce s-a racit, se rastoarna pe un platou.
Budinca cu mere sau branza se serveste rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii