Budinca de albus cu sos de vin

Pentru budinca de albus cu sos de vin se bat spuma albusurile. Se pun patru linguri de zahar pisat si trei linguri de peltea sau de zeama de dulceata.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 albusuri
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri peltea sau
  • zeama de dulceata
  • 2 linguri zahar pentru imbracat forma
  • sos de vin

Mod de preparare

Pentru budinca de albus cu sos de vin se bat spuma albusurile. Se pun patru linguri de zahar pisat si trei linguri de peltea sau de zeama de dulceata. Se mai bate pana se intareste bine. Se toarna compozitia intr-o forma imbracata cu zahar ars, se asaza in alt vas cu apa fierbinte si se fierbe la cuptor trei sferturi de ora. Se lasa sa se raceasca, se rastoarna.


Budinca de albus se serveste cu sos de vin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc