Se fierb 100 ml apa cu 4 lingurite de cafea si 4 de zahar si se face o cafea tare. Se strecoara si se toarna peste miezul de paine. Cand este bine inm
Se fierb 100 ml apa cu 4 lingurite de cafea si 4 de zahar si se face o cafea tare. Se strecoara si se toarna peste miezul de paine. Cand este bine inmuiata, painea se trece prin sita. Se freaca untul cu zaharul si se face o crema spumoasa in care se inglobeaza pasta de paine, galbenusurile, nucile si vanilia. Se bat albusurile spuma si se amesteca usor cu compozitia. Se toarna totul in forma bine tapetata si se coace in bain-marie, in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 50 de minute.
Se serveste cu sos de vanilie.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Crema de iaurt
Tort diplomat
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii