Budinca de casa este un desert delicios. Separam galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana se deschid la culoare.
Budinca de casa este un desert delicios. Separam galbenusurile de albusuri.
Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana se deschid la culoare. Adaugam faina, o lingura de cacao si o cescuta de lapte. Amestecam bine ca sa nu avem cocoloase, apoi turnam si restul de lapte, amestecand incet pana se omogenizeaza. Punem cratita pe foc mic si amestecam continuu pana se ingroasa compozitia (10-15 minute).
Se ia cratita de pe foc si se adauga untul. Se lasa la racit.
Albusurile se bat spuma si se adauga la budinca amestecand incet cu un tel mic.
Turnam budinca in pahare/cupe. Ornam cu fructe, frisca sau dulceata.
Budinca de casa eu am servit-o cu o dulceata de prune cu nuci.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii