Budinca de ciocolata made by Jamila Cuisine

• introduceti arahidele in blender Oster Classic Chrome si mixati-le pana cand devin pudra• adaugati uleiul si praful de

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru untul de arahide
  • arahide prajite si nesarate - 230g
  • ulei 3 linguri
  • un praf de sare
  • pentru budinca
  • avocado 2 buc
  • lapte 200 ml
  • banana 1 buc
  • cacao 50g
  • miere 2 linguri
  • unt de arahide 2 linguri mari

Mod de preparare

• introduceti arahidele in blender Oster Classic Chrome si mixati-le pana cand devin pudra
• adaugati uleiul si praful de sare peste pudra de arahide si mixati pana cand se formeaza un unt de arahide cremos
• turnati untul de arahide intr-un bol si lasati-l la frigider cateva ore pentru a se intari
• turnati laptele, mierea, pudra de cacao si 2 linguri mari din untul de arahide preparat anterior in blender Oster Classic Chrome
• adaugati avocado si banana si mixati toate ingredientele pana cand devin o budinca cremoasa
• dupa preferinta, puteti sa mai adaugati miere

Reteta completa: http://www.jamilacuisine.ro/budinca-de-ciocolata-cu-unt-de-arahide/ 

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta quatro formaggi

Placinta quatro formaggi

Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.

Placinta quatro formaggi
Zacusca de ghebe

Zacusca de ghebe

Ambele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...

Zacusca de ghebe
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)

Pui cu rosii si usturoi (ostropel)

Pui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...

Pui cu rosii si usturoi (ostropel)
Cele mai apreciate rețete
Ciorba cu coasta afumata
1
Borsuri

Ciorba cu coasta afumata

Se prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)

Ciorba cu coasta afumata
Rotite din vinete umplute
2
Aperitive cu carne

Rotite din vinete umplute

Aroma toamnei pe platou

Rotite din vinete umplute
Prajitura zi si noapte de post
3
Dulciuri

Prajitura zi si noapte de post

Aceasta prajitura zi si noapte e pufoasa si delicioasa! Nici nu iti vei da seama ca e o prajitura de post. Se dizolva zaharul...

Prajitura zi si noapte de post
Prajitura foaie peste foaie
4
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Gulas unguresc cu carne de porc
5
Mancaruri cu cartofi

Gulas unguresc cu carne de porc

Gulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...

Gulas unguresc cu carne de porc
Parteneri
Pasta de masline
Bucataras.RO

Pasta de masline

Am cumparat acum cativa ani de la Auchan un borcanel ( made in Italy ) cu pasta de masline, "Bruschetta alle olive" . L-am...

Pasta de masline
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
ReteteCulinare.RO

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase

Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia